Verduras al horno, receta light - Verdures al forn, recepta light


Ja sabeu que les verdures m'encanten, de totes les maneres, pero fetes al forn estan especialment bones, com les que us porto avui. Recorden molt a aquestes verdures brassejades amb fariola i llimona Una altra recepta deliciosa i lleugera per a continuar amb l'operació bikini, ja veieu que aprimar-se menjant el que us ve de gust no és gens complicat!  Aquestes verdures al forn estan boníssimes i es fan en un momentet. Pots prendre-les com a guarnició d'alguna carn o peix o com a entrant, estan tan bones que mai et cansaries de menjar-les, i practicament no puntuen gens!

Ya sabéis que las verduras me encantan, de todas las maneras, pero hechas al horno estan especialmene buenas, como las que os traigo hoy. Recuerdan mucho a estas verduras braseadas on tomillo y limón Otra receta deliciosa y ligera para seguir con la operación bikini, ya veis que adelgazar comiendo lo que os apetece ¡no es nada complicado!  Estas verduras al horno están riquísimas y se hacen en un santiamén. Puedes tomarlas como guarnición de alguna carne o pescado o como entrante, están tan buenas que nunca te cansarías de comerlas, y ¡prácticamente no puntúan nada! 
INGREDIENTS
1 pebrot vermell
2 carxofes
1 patata petita
4 pastanagues
1 ceba vermella
1 ceba blanca 
1 culleradeta de farigola
2 cullerades d'oli d'oliva vrge extra


INGREDIENTES
1 pimiento rojo
2 alcachofas
1 patata pequeña
4 zanahorias
1 cebolla roja
1 cebolla blanca
1 cucharadita de tomillo
2 cucharadas de aceite de oliva virgen extraRECEPTA

Pelem les cebes, les pastanagues i les carxofes i rentem totes les verdures. Les patates no cal pelar-les, es raspallen bé sota l'aixeta.   Seguidament tallem les verdures a trossos regulars.RECETA

Pelamos las cebollas, las zanahorias i las alcachofas i lavamos todas las verduras. Las patatas no hace falta pelarlas, se cepillan bien bajo el grifo.  Seguidamente cortamos las verduras en trozos regulares. 


Posem totes les verdures tallades a un bol ample a on puguem amanir-les comodament i les amanim amb sal, dues cullerades d'oli d'oliva verge extra i una culleradeta de farigola.


Ponemos todas las verduras cortadas en un bol amplio donde podamos aliñarlas comodamente i las aderezamos con sal, dos cucharadas de aceite de oliva virgen extra i una cucharadita de tomillo.Remenem molt be les verdures com si es tractes d'una amanida per tal que l'amanit impregni bé totes les verdures pertot arreu i les disposem a una safata per anar al forn.


Removemos bien todas las verduras como si se tratase de una ensalada para que el aliño impregne bien todas las verduras por todos lados y las disponemos en una fuente apta para el horno.
Només ens quedarà coure-les al forn preescalfat a 200º durant una mitja hora o 40 minuts, ja sabeu que dependrà del vostre forn i també del tamanay en que hagueu tallat les verdures, com més petites més aviat es faran.   Es un plat realment bo, no deixeu de tastar-lo!


Solo nos quedará cocerlas al horno precalentado a 200º durante una media hora o 40 minutos, ya sabéis que dependerà de vuestro horno i también del tamaño en que hagáis cortado las verduras, cuanto mas pequeñas mas pronto se harán.  Es un plato realmente bueno ¡no dejéis de probarlas!