Llobarro amb verduretes en papillotte - Lubina con verduritas en papillotte


Segueixo amb els plats lleugers per perdre pes, que d’aquí a dos dies tenim aquí l’estiu i quan ens comencem a treure roba ens voldrem veure bé!   Però jo  necessito continuar gaudint del menjar, si fes  una dieta avorrida no duraria ni dos dies!  Així que em preparo plats lleugers i sans però ben saborosos per continuar gaudint del plaer de menjar mentre m’aprimo, com  aquests filets de llobarro amb verduretes en papillotte que estan deliciosos,  molt sans, lleugers i fàcils de fer, sense embrutar  cap estri ni provocar  olors,  que a vegades ens tiren enrere a hora de cuinar peix.

I tu, vols perdre pes mentre gaudeixes menjant el que t’agrada?  Et costa molt seguir un pla per  perdre  pes?  Jo  vaig ja per la quarta setmana i no m’està costant gens al contrari d'altres vegades en que ho havia intentat. Això de que no hi hagi cap aliment prohibit i que es pugui  menjar de tot es un  luxe!  Si voleu veure més receptes que us ajudaran a aprimar-vos mireu aquestes Receptes per aprimar-se delicioses i aquestes Receptes per aprimar-se delicioses II, Si us animeu ja veureu com el més difícil  és fer el primer pas, un cop et decideixes seguir el pla no costa gens!


Sigo con los platos ligeros para perder peso, que dentro de dos días tenemos aquí el verano y cuando nos empecemos a quitar ropa ¡nos querremos ver bien! Pero yo necesito continuar disfrutando de la comida, ¡si hiciera una dieta aburrida no duraría ni dos días! Así que me preparo platos ligeros y sanos pero bien sabrosos para continuar disfrutando del placer de comer mientras adelgazo, como estos filetes de lubina con verduritas en papillote que están deliciosos, muy sanos, ligeros y fáciles de hacer, sin ensuciar ningún utensilio ni provocar olores, que a veces nos echan atrás a hora de cocinar pescado.

Y tú, ¿quieres perder peso mientras disfrutas comiendo lo que te gusta? ¿Te cuesta mucho seguir un plan para perder peso? Yo voy ya por la cuarta semana y no me está costando nada al contrario de otras veces en que lo había intentado. Lo de que no haya ningún alimento prohibido y que se pueda comer de todo ¡es un lujo! Si deseáis ver más recetas que os ayudarán a adelgazar mirad estas Recetas para adelgazar deliciosas, y estas Recetas  para adelgazar deliciosas II Si os animáis ya veréis como lo más difícil es dar el primer paso, ¡una vez te decides a seguir el plan no cuesta nada!

INGREDIENTS
(per  1 persona, podeu multiplicar-ho per tantes papillotes com vulgueu fer)
1 Llobarro net i sense espina
1 pastanaga mitjana
½ porro, tant la part blanca com la part verda
Sal i pebre negre acabat de moldre
½ cullerada  d’oli d’oliva verge extra


INGREDIENTES 
(para 1 persona, puedes multiplicarlo por tantas papillotes como desees hacer)
1 lubina limpia y sin espina
1 zanahoria mediana
½ puerro, tanto la parte blanca como la parte verde
sal y pimienta negra recién molida
½ cucharada de aceite de oliva virgen extra
RECEPTA

Netegem la pastana i el porro, els pelem i els tallem en juliana,  en juliana vol dir en  palets primets, pot ser més o menys fina, aquesta no cal que ho sigui molt, podeu veure el tamanay a la foto de baix.
RECETA

Limpiamos la zanahoria y el puerro, los pelamos y los cortamos en juliana. En juliana quiere decir en palitos delgados,  puede ser más o menos fina, esta no hace falta que lo sea mucho.  Podéis ver el tamaño  en la foto de bajo.
Preparem un tros de paper d'alumini  de la mida que ens calgui per tal d'encabir les verdures en juliana i el peix.  Col·loquem les verdures al centre del paper, les salpebrem i col·loquem a sobre els dos filets de llobarro net i sense espines salpebrat.  Ho ruixem amb unes gotes  d'oli d'oliva, no gaire.


Preparamos un trozo de papel de aluminio de la medida que nos sea necesario para colocar las verduras en juliana y el pescado. Colocamos las verduras en el centro del papel, las salpimentamos y colocamos encima los dos filetes de lubina limpios y sin espinas salpimentados. Lo rociamos con unas gotas de aceite de oliva, no mucho.Ara nomès  ens queda tancar la nostre papillotte, intentant que quedi el  més hermètic possible, i acabar de coure el peix al  forn preescalfat a 180º durant uns 15 minuts.  


Ahora sólo nos queda cerrar nuestra papillote, intentando que quede lo más hermético posible, y terminar de cocer el pescado en el horno precalentado a 180º durante unos 15 minutos.
Passat aquest temps ja  el tindrem a punt per menjar, si  no obrim la papillotte se'ns mantindrà calent fins el moment d'emplatar.    

Aquesta recepta és un clàssic, no té  secret però és molt senzilla de fer, queda molt bona i es molt ràpida i lleugera, per alguna cosa s'ha convertit en un clàssic... ¡Perquè és una gran recepta!


Pasado este tiempo ya lo tendremos listo para comer, si no abrimos la papillote se nos mantendrá caliente hasta el momento de emplatar. 

Esta receta es un clásico, no tiene secreto pero es muy sencilla de hacer, queda muy buena y es muy rápida y ligera, por algo se ha convertido en un clásico ... ¡Porque es una gran receta!