Tartaletes de fruita amb trufa - Tartaletas de fruta con trufaSon precioses aquestes cassoletes! Es mengen amb els ulls, però a més estan boníssimes. Aquestes postres amb fruita resulten molt fresques i lleugeres,  sempre venen de gust. Atreviu-vos a fer-les perquè triomfareu segur i són d'allò més fàcils, les cassoletes es poden comprar ja fetes, així que la dificultat es mínima. 
Ja sabeu que jo sóc fan del mercat del Lleó de Girona, així que us recomano que aneu a buscar les vostres fruites a la parada "Fruits Campllong" Estan especialitzats en bolets i fruites tropicals així que trobareu totes les fruites que us pugueu imaginar, mandarines xines, maduixes, cireres, carambola, physalis... i no us penseu que per ser de tanta qualitat són més cars, les maduixes per exemple estan més bé de preu que a un conegut supermercat que per Nadal les té d'oferta, no us deixeu enganyar per aquestes ofertes de les grans superfícies i acosteu-vos als mercats i comerços de proximitat, comprar a botiguers de tota la vida és el millorque hi ha, i a més  fem consum responsable i de Km O!

¡Son preciosas estas tartaletas! Se comen con los ojos, pero además están buenísimas. Este postre con fruta resulta muy fresco y ligero, siempre apetece. Atrevéos a hacerlo porque triunfaréis seguro y son de lo más fáciles, las tartaletas se pueden comprar ya hechas, así que la dificultad es mínima.
Ya sabéis que yo soy fan del mercado del León de Girona, así que os recomiendo que vayáis a buscar las frutas a la parada "Fruits Campllong" Están especializados en setas y frutas tropicales así que encontraréis todas las frutas que os podáis imaginar: mandarinas chinas, fresas, cerezas, carambola, physalis ... y no penséis que por ser de tanta calidad son más caros, las fresas por ejemplo están más bien de precio que en un conocido supermercado que en Navidad las tiene de oferta, no os dejéis engañar por estas ofertas de las grandes superficies y acercaos a los mercados y comercios de proximidad, comprar a comerciantes de toda la vida es lo mejor que hay, y además hacemos consumo responsable y de Km O!INGREDIENTS
un paquet de tartaletes de pasta brisa ( aquestes són del Bonpreu)
una mandarina
un kiwi
unes cullerada de grans de magrana
tres o quatre maduixes
Es poden posar les fruites que més us agradin, queda més maco amb colors ben vius i variats, jo de Fruits Campllong, del mercat del Lleó de Girona.
Per la crema de trufa 
150 g de xocolata de cobertura
100 g de nata
50 g de mantega
 10 ml de brandi o conyac

 INGREDIENTES
un paquete de tartaletas de masa quebrada (estas son del Bonpreu)
una mandarina
un kiwi
unas cucharada de granos de granada
tres o cuatro fresas
Se pueden poner las frutas que más os gusten, queda más bonito con colores vivos y variados. Yo de Fruits Campllong, del mercado del León de Girona.
Para la crema de trufa
150 g de chocolate de cobertura
100 g de nata
50 g de mantequilla
10 ml de brandy o coñac


 RECEPTA
Barregem tots els ingredients de la crema de trufa a temperatura ambient en un cassó i ho fem desfer a foc lent i sense deixar de remenar fins que estiguin tot ben barrejat, serà només un momentet, la xocolata es desfà de seguida.Si ho fem amb antel·lació s’aguanta perfectament uns dies a la nevera inclòs es pot congelar.
Posem les cassoletes uns minuts a escalfar al forn queden molt més bones. Desprès les deixem refredar mentre anem per la fruita.
Ara cal pelar i tallar la fruita. El kiwi l'he tallat a rodanxes i desprès cada rodanxa en 4 parts. Les maduixes també les he tallat a rodanxes i la mandarina primer cal pelar-la, procurant treure tota la pell blanca, que quedi la carn ben pelada. Desprès anem fent talls lateralment separant la pell de la carn dels grills, els anem traient un per un lliures de tota la pell. 
Ara només queda posar una cullerada de la trufa a cada tartaleta i una mica de fruita per sobre, variant els colors o mirant de que quedi ben combinat, no us costarà gens que quedi bé!
Les podem  guardar a la nevera durant unes hores.

RECETA
Mezclamos todos los ingredientes de la crema de trufa a temperatura ambiente en un cazo y los fundimos a fuego lento y sin dejar de remover hasta que estén todo bien mezclado, será sólo un momentito, el chocolate se deshace enseguida. Si lo hacemos con antelación se aguanta perfectamente unos días en la nevera incluso se puede congelar.
Ponemos las cazoletas unos minutos a calentar el horno quedan mucho más buenas. Después las dejamos enfriar mientras vamos por la fruta.
Ahora hay que pelar y cortar la fruta. El kiwi lo he cortado en rodajas y después cada rodaja en 4 partes. Las fresas también las he cortado en rodajas y la mandarina primero hay que pelarla, procurando sacar toda la piel blanca, que quede la carne bien pelada. Después vamos haciendo cortes lateralmente separando la piel de la carne de los gajos, los vamos sacando uno por uno libres de toda la piel.
Ahora sólo queda poner una cucharada de la trufa en cada tartaleta y un poco de fruta por encima, variando los colores o tratando de que quede bien combinado, no os costará nada que quede bien!
Las podemos guardar en la nevera durante unas horas.