Sopa de fresas y menta



Sopa de fresas y menta


Qué pena que ya se acaban las fresas, una de mis frutas favoritas cuando son buenas y de campo, de las que las cortas y por dentro son bien rojas y perfumadísimas, jugosas y tiernas, muy diferentes de aquellas que cortas y por dentro son blanquecinas y sin el maravilloso perfume que me enamora ... Pero aún quedan de las buenas así que aprovecho para comerlas de muchas maneras diferentes. Esta sopa con tropezones es absolutamente deliciosa, fresas con fresas y el toque refrescante de la menta ... Si las fresas son de verdad, maduras pero firmes y con la semilla pequeña, bien rojas e intensamente perfumadas, es una receta insuperable.


Sopa de fresas y menta, ingredientes:

400g de fresas de campo 
50 g de azúcar  
20 hojas de menta fresca 
unas gotas de zumo de limón
unas hojas de menta para decorar


Sopa de fresas y menta, preparación:

Limpiamos las fresas y las hojas de menta. Trituramos 300 gr de fresas con las hojas de menta, añadimos las gotas de limón y el azúcar y lo batimos un poco más para integrarlo todo muy bien. 
Cortamos el resto de las fresas, si son pequeñas por la mitad, dependerá de su tamaño. 
Lo podemos guardar todo por separado en la nevera y servir unos minutos antes de consumir. Ponemos la sopa de fresas en los vasos donde serviremos, añadimos unas cuantas fresas cortadas y unas hojas de menta para decorar. Me lo tomaría cada día, me encanta!
Si queréis ver más recetas de fresas no os perdáis estas Fresas aliñadas con crema de Módena y pimienta negra deliciosa i deferente. O el clásico postre ingés Eton Mess, la receta aquí Fresas con nata merengada. Que disfrutéis de las fresas!




Sopa de maduixes amb menta

Quina pena que ja s'acaben les maduixes, un de les meves fruites preferides quan són bones i de pagès, d'aquelles que les talles i per dintre són ben vermelles i perfumadíssimes, sucoses i tendres, ben diferents d'aquelles que talles i per dintre son blanquinoses i sense el meravellós perfum que m'enamora...Però encara en queden de les bones així que aprofito per menjar-les de moltes maneres diferents.  Aquesta sopa amb entrebancs és absolutament deliciosa, maduixes amb maduixes i el toc refrescant de la menta... Si les maduixes són de veritat, madures però fermes i amb la llavor petita, ben vermelles i intensament perfumades, és una recepta insuperable.  


INGREDIENTS
400 gr de maduixes de pagès
50 gr de sucre
20 fulles de menta fresca
unes gotes de suc de llimona
unes fulles de menta per decorar


RECEPTA

Netegem les maduixes i les fulles de menta. Triturem 300 gr de maduixes amb les fulles de menta, hi afegim les gotes de llimona i el sucre i ho batem un mica més per integrar-ho tot molt bé.  
Tallem la resta de les maduixes, si són petites per la meitat, dependrà de la seva mida. 
Ho podem guardar tot per separat a la nevera i servir-ho uns minuts abans de consumir. Posem la sopa de maduixes als gots a on ho servirem, afegim unes quantes maduixes tallades i unes fulles de menta per decorar. En prendria cada dia, m'encanta!
Si voleu veure més receptes amb maduixes no us perdeu aquestes Maduixes amanides amb crema de Mòdena i pebre negre, deliciosa i diferent, o el clàssic postre anglès Eton Mess, la recepta aquí Maduixes amb nata merengada. Que gaudiu de les maduixes!