Pizza-tortilla de peres, roquefort, nous i rucula fresca



Una altra recepta de pizza-tortilla, com veieu no va arribar sencera a la foto!  Aquesta combinació d'ingredients és sensacional, ja la coneixia en amanida, que m'encanta, així que vaig voler fer una pizza blanca amb aquesta combinació de pera i formatge blau que es deliciosa, amb el toc cruixent de les nous i el puntet amarg de la rúcula, queda boníssima!

Otra receta de pizza-tortilla, como veis ¡no llegó entera a la foto! Esta combinación de ingredientes es sensacional, ya la conocía en ensalada, que me encanta, así que quise hacer una pizza blanca con esta combinación de pera y queso azul que es deliciosa, con el toque crujiente de las nueces y el puntito amargo de la rúcula, queda buenísima!


INGREDIENTS

un paquet de tortilles mexicanes de blat
dues peres ercolines tallades a grills, sense pelar
150 gr de formatge blau
un grapat de nous a trossets
escates de formatge parmesà
una bossa petita de rúcula neta
oli d'oliva verge extra, sal i pebre


INGREDIENTES 

un paquete de tortillas mexicanas de trigo 
dos peras Ercolina cortadas en gajos, sin pelar 
150 gr de queso azul 
un puñado de nueces a trocitos 
escamas de queso parmesano 
una bolsa pequeña de rúcula limpia 
aceite de oliva virgen extra, sal y pimienta



RECEPTA


Pintem una tortilla de blat amb oli d'oliva, repartim per sobre les peres, trossets de formatge blau, unes escates de formatge parmesà i la meitat de nous que hi hagin d'anar a la tortilla.


Cuinem la tortilla al forn preescalfat a 200º, trigarà molt poc a fer-se, uns 10 minuts, si us agrada més daurada la deixeu uns minuts més, dependrà del vostre forn. A la safata del forn hi queben dues tortilles, així que les podeu fer de dos en dos.



Un cop cuites les treieu del forn i repartiu per sobre la resta de nous, les fulles de rúcula i ja les tenim a punt per menjar, si us agrada podeu ruixar-les amb unes gotes d'oli picant, la recepta la teniu aquí  oli picant aromatitzat amb herbes.


Aquestes pizzes queden molt fines i cruixents per les vores, pel centre són més tendres així que les podeu doblegar per la meitat i menjar com si fossin una quesadilla, jo ho faig posant abans de doblegar-la moltes fulles de rúcula, són boníssimes!

Segur quetambé t'agradarà aquesta recepta de Pizza Margarita de tortilla, ben senzilla i saborosíssima! Us encantarà!


RECETA 

Pintamos una tortilla de trigo con aceite de oliva, repartimos por encima las peras, trocitos de queso azul, unas escamas de queso parmesano y la mitad de nueces que tengan que ir en la tortilla. 

Cocinamos la tortilla en el horno precalentado a 200 º, tardará muy poco en hacerse, unos 10 minutos, si os gusta más dorada la dejáis unos minutos más, dependerá de vuestro horno. En la bandeja del horno caben dos tortillas, así que las puedes hacer de dos en dos. 

Una vez cocidas las saqcáis del horno y repartís por encima el resto de nueces, las hojas de rúcula y ya las tenemos listas para comer. Si os gusta podéis rociarlas con unas gotas de aceite picante, la receta la tenéis aquí aceite picante aromatizado con hierbas.

Estas pizzas quedan muy finas y crujientes por los bordes, por el centro son más tiernas así que las puedes doblar por la mitad y comer como si fueran una quesadilla, yo lo hago poniendo antes de doblarla muchas hojas de rúcula, están buenísimas! 

Seguro que también os gustará esta receta de Pizza Margarita de tortilla, bien sencilla y sabrosísima! Os encantará!

17 comentarios:

  1. Qué bona, ummm la farem!

    Que passis un bon cap de setmana.

    Fins aviat.

    *Pilar*

    ResponderEliminar
  2. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well
    written article. I will make sure to bookmark it
    and return to read more of your useful information.
    Thanks for the post. I'll certainly return.



    Check out my homepage: genting crown

    ResponderEliminar
  3. Molt bona aquesta combinació de sabors.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Això de les tortilles és tot un descobriment. Jo, aquesta pizza no me la podria menjar, perquè no m'agraden els formatges forts, però el meu home se la cruspiria en un moment. Bon diumenge.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si o els adores o no els suportes, ooi? jo els adoro! jejejej Un petó guapa!

      Eliminar
  5. Me ha encantado esta pizza tortilla, para mi original, es la primera que la veo y tan rica. A mi me encanta todo lo que lleva y el queso es verdad que es un poquito fuerte, pero a mi me gustan todos los tipos de quesos, desde el típico de Burgos fresco hasta éste que has puesto, también cabrales, queso azul, de cabra curado, en fin, todos. Creo que soy adicta al queso, no puedo pasar sin él, aunque últimamente, como sobre todo, fresco y bajo en sal. Esto de tener en casa a un profesional de la salud, a veces, me corta las alas, pero lo hace porque es lo mejor para todos.
    La he guardado para hacer, es una pizza deliciosa.
    Un beso y buen domingo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo también soy adicta al queso, me encantan todos! Que pases buen domingo guapa!

      Eliminar
  6. Caram Pilar quina coincidència... ahir vam fer un tast de vins a casa i una de les coses que vaig posar per maridar amb un dels vins va ser una coqueta de pera, nous i formatge blau :-)
    És que està boníssim.
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostres doncs sí, quina casualitat! Es que és una combinació molt bona! Una abraçada guapa!

      Eliminar
  7. No m'estranya que algú no es pogués resistir a queixalar-la tot just treure-la del forn!!! Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, a casa si no vigiles.... lavaig deixar un moment a refredar i en tornar la vaig trobar així... jejeje Petons Mònica gapíssima!

      Eliminar
  8. Que idea mas buena, habrá que ponerlo en practica.
    Un beso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. queda genial, y la puedes rellenar de lo que mas te guste! Un beso Raquel guapa!

      Eliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.