Pizza Margarita de tortilla!!



Esta es mi versión súper rápida de la pizza Margarita con base de tortilla mejicana fácil, fácil, como las recetas que a mí me gustan, y es requetebuena con la mozzarella de búfala y la albahaca fresca, deliciosa! Se que cualquier cosa que lleve tomate, queso y albahaca es una maravilla absoluta, y si encima es fácil y rápida aún mejor ¿verdad? ¡No os perdáis esta receta!

Aquesta és la meva versió super ràpida de la pizza Margarita amb base de tortilla mexicana fàcil, fàcil, com les receptes que a mi m'agraden, i és requetebona  amb la mozzarella de bufala i l'alfàbrega fresca, deliciosa!  Es que qualsevol cosa que porti tomata, formatge i alfàbrega és una meravella absoluta, i si a sobre és fàcil i ràpida encara millor oi?  No us perdeu aquesta recepta!

INGREDIENTS

tortilles de blat comprades

una tomata ratllada
una tomata madura tallada a rodanxes fines
una ceba tendra tallada a rodanxes fines
una bola de mozarella de bufala fresca, tallada a rodanes fines
un manat de fulles d'alfàbrega fresca  
oli d'oliva verge extra
sal i pebre al gust



INGREDIENTES 

tortillas de trigo compradas 
una tomate rallado 
un tomate maduro cortado en rodajas finas 
una cebolleta cortada en rodajas finas 
una bola de mozarella de búfala fresca, cortada en rodajas finas 
un manojo de hojas de albahaca fresca 
aceite de oliva virgen extra 
sal y pimienta al gusto


RECEPTA

Netegem la ceba i la tomata i les tallem a rodanxes ben fines.  La bola de mozarella també la tallem a rodanxes.


Pintem les tortilles amb tomata ratllada i amb oli d'oliva verge extra amb l'ajuda d'un pinzell. Estenem per sobre quatre rodanxes de tomata, tres rodanxes de mozarella i uns aros de ceba.

Cuinem la tortilla al forn preescalfat a 200º, trigarà molt poc a fer-se, uns 10 minuts, si us agrada més daurada la deixeu uns minuts més, dependrà del vostre forn. A la safata del forn hi queben dues tortilles, així que les podeu fer de dos en dos.

Un cop cuites les treieu del forn i repartiu per sobre unes fulles d'alfàbrega picades no molt fines i ja les tenim a punt per menjar, si us agrada podeu ruixar-les amb unes gotes d'oli picant, la recepta la teniu aquí  oli picant aromatitzat amb herbes.

Aquestes pizzes queden molt fines i cruixents per les vores, pel centre són més tendres així que les podeu doblegar per la meitat i menjar com si fossin una quesadilla, a casa ens encanten!


RECETA 


Limpiamos la cebolla y el tomate y los cortamos en rodajas bien finas. La bola de mozarella también la cortamos en rodajas. 



Pintamos las tortillas con tomate rallado y con aceite de oliva virgen extra con la ayuda de un pincel. Extendemos por encima cuatro rodajas de tomate, tres rodajas de mozarella y unos aros de cebolla. 



Cocinamos la tortilla en el horno precalentado a 200 º, tardará muy poco en hacerse, unos 10 minutos, si os gusta más dorada la dejáis unos minutos más, dependerá de vuestro horno. En la bandeja del horno caben dos tortillas, así que las puedes hacer de dos en dos. 


Una vez cocidas las sacas del horno y repartes por encima unas hojas de albahaca picadas no muy finas y ya las tenemos listas para comer, si os gusta podéis rociarlas con unas gotas de aceite picante, la receta la tenéis aquí aceite picante aromatizado con hierbas

Estas pizzas quedan muy finas y crujientes por los bordes, por el centro son más tiernas así que las puedes doblar por la mitad y comer como si fueran una quesadilla, en casa nos encantan!