Mató amb mel i nous - Requesón con miel y nueces


Aquesta recepta és un dels meus dolços preferits, mel i mató de tota la vida, i amb nous és boníssim!   presentat així en racions indivoduals queda moníssim i molt de festa. Ideal per postres però també per berenar o fins i tot per esmorzar, es tan bo que es ideal per pendre en qualsevol moment del dia!

Esta receta es uno de mis postres preferidos, miel y requesón de toda la vida y con nueces es buenísimo! Presentado así en raciones individuales queda monísimo y muy de fiesta. Ideal para tomar de postre pero también para merendar o hasta incluso para desayunar, está tan bueno que es ideal para tomar en cualquier momento del día! 

INGREDIENTES
1 mató de 125 gr per persona
2 cullerades de mel
un grapat de nous

INGREDIENTES 
1 requesón de 125 gr por persona 
2 cucharadas de miel 
un puñado de nueces


RECEPTA

Servim el mató a un plat,  amb l'ajuda d'un aro d'emplatar li donem forma rodona. A sobre del mató posem les dues cullerades de mel, inentant cobrir tot el mató. Escampem les nous per sobre i retirem l'aro, ho servim de seguida i a guadir!


RECETA

Servimos el requesón en un plato, con la ayuda de un aro de enplatar le damos forma redonda. Encima del requesón ponemos dos cucharadas de miel, intentando cubrir todo el requesón. Esparcimos las nueces sobre la miel y retiramos el aro. Lo servimos inmediatamente i  a disfrutar!