domingo, 25 de mayo de 2014

Coca de pebrot escalivat i formatge de cabra - Coca de pimiento asado y queso de cabra



Una altra coca salada, són tan versàtils!  Fàcils, ràpides i boníssimes, que més es pot demanar?   Aquesta la vaig preparar dissabte, sopar de partit!  Si teniu el pebrot escalivat la preparareu en cinc minuts, vint minutets de forn i sopar perfecte i al gust de tothom! El pebrot escalivat amb el formatge de cabra queda deliciós, faig molt sovint aquesta combinació en moltes receptes, i la ceba tendra dona una textura amorosa i una dolçor boníssimes.  Com veureu a la coca hi ha un tros que no té pebrot, al petit de la casa teòricament no li agrada, així que el seu tros sense!

Otra coca salada, son tan versátiles! Fáciles, rápidas y buenísimas, ¿que más se puede pedir? Esta la preparé el sábado ¡cena de partido! Si tienes el pimiento asado la prepararás en cinco minutos, veinte minutitos de horno y cena perfecta y al gusto de todos. El pimiento asado con el queso de cabra queda deliciosohago muy a menudo esta combinación en muchas recetas, y la cebolleta da una textura melosa y una dulzura buenísimas. Como veréis en la coca hay un trozo que no tiene pimiento, al pequeño de la casa teóricamente no le gusta, así que ¡su trozo sin pimiento!


INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full rectangular, no rodona
1 rulo petit de formatge de cabra
3 pebrots vermells escalivats (si no en teniu podeu fer servir una llauna de pebrots del piquillo )
3 cebes tendres mitjanes o dues grans sofregides o al microones, la recepta aquí ceba ràpida al microones.
1 tomata ratllada
1 paquet petit  de mozzarella ratllada
sal , pebre, orenga sec en fulla, 
oli d'oliva verge extra



INGREDIENTES  

1 lámina de hojaldre rectangular, no redonda  
1 rulo pequeño de queso de cabra  
3 pimientos rojos asados ​​(si no tenéis podéis utilizar una lata de pimientos del piquillo)  
3 cebolletas medianas o dos grandes sofritas o en el microondas, la receta aquí cebolla rápida en el
microondas.  
1 tomate rallado  
1 paquete pequeño de mozzarella rallada  
sal, pimienta, orégano seco en hoja,  
aceite de oliva virgen extra


RECEPTA

Posem a la safata del forn una làmina de teflón o paper d'enfornar i a sobre estirem la làmina de pasta de full.

Pintem la pasta amb la tomata ratllada i un bon raig d'oli d'oliva. La punxem tota amb una forquilla, perque despres no se'ns inflin totes les fulles de la pasta.

Escampem per tota la làmina la ceba cuita i a sobre el pebrot escalivat, com veieu jo he deixat un tros sense pebrot, el del petit, que no el pot veure. Però si no el veu si se'l menja, de fet hi ha plats amb pebrot que li encanten. Que hi farem!


 RECETA

Ponemos en la bandeja del horno una lámina de teflón o papel de hornear y encima estiramos la lámina de hojaldre.

Pintamos la pasta con el tomate rallado y un buen chorro de aceite de oliva. La pinchamos toda con un tenedor, para que después no se nos inflen todas las hojas de la pasta.

Esparcimos por toda la lámina la cebolla cocida y encima el pimiento asado, como veis yo he dejado un trozo sin pimiento, el del pequeño, ¡que no lo puede ver! Pero si no lo ve si lo come, de hecho hay platos con pimiento que le encantan. ¡Que le vamos a hacer!



Ho enpolsinem de fulles d'orenga i repartim per sobre la mozzarella ratllada, ho reguem amb un fil d'oli d'oliva i llest per anar al forn. Preescalfat a 200º durant 20 minuts aproximadament.

 Lo espolvoreamos de hojas de orégano y repartimos por encima la mozzarella rallada seguidamente  lo regamos con un hilo de aceite de oliva y listo para el horno. Precalentado a 200 º durante 20 minutos aproximadamente.



Un cop veiem cuita la pasta i el farcit ben daurat ja ho podem retirar del forn i a gaudir d'aquesta coca boníssima. Si volem podem posar-li unes gotes d'oli picant d'herbes, la recepta la teniu aquí oli picant aromatitzat amb herbes     Bon profit!

T'agradaria veure més receptes de coques salades?  Segur que aquesta coca de verdures d'estiu t'encantarà! I has de veure la recepta d'aquest pastís extra-fi  i cruixent de pernil i espàrrecs, segur que et sorprendrà com és de fàcil de fer!  si encara vols veure més receptes de coques salades, quiches o pizzes aquí les tens totes! 

 Una vez vemos cocida la pasta y el relleno bien dorado ya lo podemos retirar del horno y a disfrutar de esta coca buenísima, Si queremos podemos ponerle unas gotas de aceite picante de hierbas, la receta la tenéis aquí aceite picante aromatizado con hierbas  Buen provecho!
 
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