Patates panadera al microones (8 minuts!) - Patata panadera al microondas ( 8 minutos!!)Aquesta recepta de patates és una meravella. Serveix per acompanyar carns, peixos, per fer truita de patates, per menjar-les amb uns ous estrellats i una mica de pernil ... i sempre queden delicioses!  I el millor és que es fan en un tres i no res, sense embrutar la cuina i amb molt poc oli, que més es pot demanar?  Són un èxit garantit així que no deixeu de preparar-les, us en llepareu els dits!

 Esta receta de patatas es una maravilla. Sirve para acompañar carnes, pescados, para hacer tortilla de patatas, para comer con unos huevos estrellados y un poco de jamón ... ¡y siempre quedan deliciosas! Y lo mejor es que se hacen en un santiamén, sin ensuciar la cocina y con muy poco aceite, ¿que más se puede pedir? Son un éxito garantizado así que no dejes de prepararlas, ¡os chuparéis los dedos!

INGREDIENTS
4 patates mitjanes
2 alls
un bon raig d'oli d'oliva
sal al gust

INGREDIENTES  
4 patatas medianas  
2 ajos  
un buen chorro de aceite de oliva  
sal al gustoRECEPTA
Pelem les patates, les tallem per la meitat i fem rodanxes fines, com si fossin per fer truita.
Les netegem molt bé i les posem a un colador perquè escorrin tota l'aigua.
Pelem i tallem a rodanxes els alls.
Posem les patates i els alls a un recipient que pugui anar al microones, hi tirem sal i un bon raig d'oli d'oliva. Remenem molt bé, es important que quedin totes les patates ben impregnades d'oli i sal.

 RECETA  
Pelamos las patatas, las cortamos por la mitad y hacemos rodajas finas, como si fueran para hacer tortilla
Las limpiamos muy bien y las ponemos en un colador para que escurran toda el agua.  
Pelamos y cortamos en rodajas los ajos.  
Ponemos las patatas y los ajos en un recipiente que pueda ir al microondas, echamos sal y un buen chorro de aceite de oliva. Removemos muy bien, es importante que queden todas las patatas bien impregnadas de aceite y sal.

Tapem el recipient amb paper film  que quedi ben tapat, i ho posem al microones, 8 minuts a 800.

Tapamos el recipiente con papel film que quede bien tapado, y lo ponemos en el microondas, 8 minutos a 800.


Ho deixem un minut perquè s'acabi de coure amb la calor residual. Com veieu a la foto de baix sempre es fa més per les vores, a mi ja m'agrada així però si us agrada més fet ara hauríeu de destapar el recipient amb cura, remenar les patates i tornar-ho a posar al microones un parell de minuts més tornant a tapar el recipient.  

 Lo dejamos un minuto para que se acabe de cocer con el calor residual. Como veis en la foto de abajo siempre se hace más por los bordes, a mí ya me gusta así pero si os gusta más hecho ahora deberíais destapar el recipiente con cuidado, remover las patatas y volverlo a poner en el microondas un par de minutos más volviendo a tapar el recipiente.


I ja ho tenim apunt per menjar com vulguem, en aquest cas de guarnició d'una vedella marinada amb all, julivert i vinagre i arrebossada. Però amb peix també queda bé, i amb aquestes patates es com faig sempre jo la truita de patates, no embruto gens ni tinc que estar vigilant i remenant les patates, i es fa servir la meitat d'oli! 

 Y ya lo tenemos listo para comer como queramos, en este caso de guarnición de una ternera marinada con ajo, perejil y vinagre y luego rebozada. Pero con pescado también queda bien, y con estas patatas es como hago siempre yo la tortilla de patatas, no ensucio nada ni tengo que estar vigilando y removiendo las patatas, y se utiliza la mitad de aceite!