Torradetes amb pernil ibèric i foie gras a la sal - Tostaditas con jamón ibérico y foie gras a la sal


No se us fa la boca aigua? Doncs la recepta d'avui més fàcil no pot ser, ara barata no , no ens enganyem, però un dia és un dia! Se us acudeix alguna cosa més deliciosa que un pernil ibèric o que un foie casolà? doncs imagineu les dues coses juntes... Per plorar d'emoció!  Vaig a buscar el pitet per eixugar-me la barbeta...
Aquesta recepta la vaig veure al llibre "La cuina de Nadal, plats de festa", és un recull de receptes de diferents cuiners i aquesta és de Pep Nogué, sublim!

¿No se os hace la boca agua? Pues la receta de hoy más fácil no puede ser. Ahora que barata no, no nos engañemos ¡pero un día es un día! ¿Se os ocurre algo más deliciosa que un jamón ibérico o que un foie casero? Pues imaginad las dos cosas juntas ... ¡Para llorar de emoción! Voy a buscar el babero para secarme la barbilla ... Esta receta la vi en el libro "La cocina de Navidad, platos de fiesta", es una colección de recetas de diferentes cocineros y esta es de Pep Nogué, ¡sublime!INGREDIENTS
150 gr de pernil ibèric
100 de foie gras
una mica de sal rosa de l'Himalaia ( és la que tinc ara a casa, però també va bé sal Maldon)
1 barra de pa rústica d'un quart de quilo
4 tomàquets madurs o de penjar
un bon raig d'oli d'oliva extraverge

INGREDIENTES  
150 gr de jamón ibérico  
100 de foie gras  
un poco de sal rosa del Himalaya (es la que tengo ahora en casa, pero también bien sal Maldon)  
1 barra de pan rústica de un cuarto de kilo  
4 tomates maduros o de colgar  
un buen chorro de aceite de oliva extravirgen


PREPARACIÓ
Talleu la barra de pa en llesques d'un dit de gruix i torreu les llesques. Millor si queden torradetes per fora i toves per dins, i si es pot a un foc de llenya o a la brasa ja és de matrícula!
Un cop les llesques torrades les suquem amb tomata, les reguem amb una mica d'oli d'oliva i disposem a sobre el pernil. Pel damunt hi posem un bon tros de foie i un polsim de sal rosa de l'Himalaia (o sal Maldon) i per acabar unes gotes d'oli d'oliva i mireu de servir abans que es refredi.

 PREPARACIÓN  
Cortar la barra de pan en rebanadas de un dedo de grosor y tostar las rebanadas. Mejor si quedan tostaditas por fuera y blandas por dentro, y si se puede en fuego de leña o a la brasa ¡ya es de matrícula! Una vez las rebanadas tostadas las untamos con tomate, las regamos con un poco de aceite de oliva y disponemos encima el jamón. Por encima ponemos un buen trozo de foie y una pizca de sal rosa del Himalaya (o sal Maldon) y para terminar unas gotas de aceite de oliva y servir antes de que se enfríe.Amb ben poca feina un entrant de luxe, no deixeu de probar-lo, us encantarà!
Aquest és el llibre d'on vaig treure la recepta, està ple de bones idees de grans cuiners: Pep Nogué Carme Ruscalleda,  Carles Gaig, Joan Roca, Ferran Adrià...  Gran troballa!

Con muy poco trabajo un entrante de lujo, no dejéis de probarlo, ¡os encantará!  
Este es el libro de donde saqué la receta, está lleno de buenas ideas de grandes cocineros: Pep Nogué Carme Ruscalleda, Carles Gaig, Joan Roca, Ferran Adrià ... ¡Gran hallazgo!